Particulier Zakelijk Over Actua Dealers
Actua Groep 2016

NieuwsNog meer zekerheid voor klanten met een smartphone: Actua Smartphone Secure

30 Maart 2017

Onze huidige verzekering voor mobiele telefoons is uitgebreid met een dekking voor fraude en misbruik als gevolg van frauduleus afgeschreven bedragen.
Extra zekerheid dus voor onze klanten, bovenop de toch al uitgebreide dekking.

Lees meer

Actua scoort een 9,2 in haar schade enquête

28 November 2016


Lees meer

Nieuws over VolleybalClub Nesselande VoorElkaar.NL

9 Oktober 2016

Om volleyballend Nederland ook op amateur niveau een warm hart toe te dragen is VoorElkaar.nl hoofdsponsor van volleybalclub VC Nesselande. VoorElkaar.nl wil met name lokale organisaties, verenigingen of stichtingen in economische benauwde tijden ondersteunen. Lees hier enkele recente extern geplaatste nieuwsberichten en uitslagen en zie hoe bijvoorbeeld de volleybal Heren het doen in de eredivisie!

Lees meer

Verlengde garantie een verzekering?

15 September 2016

Recentelijk is uit gesprekken met een grote fietsenfabrikant gebleken, dat zij de verlengde garantie die in eerste instantie in eigen beheer werd aangeboden, op aanwijzing van De Nederlandsche Bank alsnog hebben moeten onderbrengen bij een verzekeraar.

Lees meer

Actua en Amac presenteren Amac Zelfverzekerd

14 Juni 2016

Wij zijn samen met Amac een samenwerking aangegaan voor het verzekeren van het Apple assortiment van Amac. Amac is de grootste Apple reseller in Nederland en heeft 22 grote winkels voornamelijk op A-locaties in de grote steden.

Lees meer

Schade doorgeven: zo gedaan!

11 Mei 2016

Verzekeren is één, maar aanspraak maken op uw verzekering is een tweede. Het doorgeven van schades kost vaak toch wat tijd en wekt soms vragen op, zo blijkt uit de ervaringen van onze klanten.

Lees meer

De Actua Groep feliciteert VC Nesselande met kampioenschap 2016

25 Apri 2016

Afgelopen zaterdag werd de laatste competitiewedstrijd gespeeld door het VoorElkaar.nl-team van VC Nesselande in Zevenhuizen (ZH).

Lees meer

© 2018 Actua Groep |Tel. 010-44 77 100 |Fax 010-44 77 199 |Contact |Disclaimer |Advieswijzer |Home |English Summary |(z)