Commercieel medewerker binnendienst (junior)

Actua is een familiebedrijf met een informeel karakter en een mentaliteit van aanpakken. We ontwikkelen innovatieve verzekeringsproducten voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Dit doen we als team. We hebben alle disciplines in eigen huis, waaronder automatisering, productontwikkeling en schadeafwikkeling. Zo kunnen we snel meebewegen met de wensen van de klant. Actua is een sterke speler in de automotive – & leasingindustrie.

 

Ons succes groeit en onze organisatie groeit mee. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers met gevoel voor service en commercie.

Commercieel medewerker binnendienst

Diploma’s niet vereist, juiste mentaliteit wel!

Een interne training zorgt ervoor dat je onze producten van binnen en buiten leert kennen en die kennis kunt delen met onze prospects.

Je werkt minimaal 3 dagen per week. Heb je meer werklust en ambitie? Prima, want 40 uur kan ook! Dus heb je interesse in deze baan met goede verdiensten én toekomstperspectief, dan zien we je motivatiebrief en cv graag tegemoet.

Wat bieden wij?

  • Een flexibele organisatie met korte lijnen binnen een no-nonsens familiebedrijf;
  • Je komt in een fantastisch team van gedreven collega’s;
  • In onze organisatie ben je geen nummer;
  • Een goed startsalaris dat past bij je ervaring met emolumenten en doorgroeimogelijkheden afgestemd op jouw ambitie;
  • Vakgerichte opleidingsmogelijkheden;
  • Persoonlijk Ontwikkelplan;
  • Personeelskorting op verzekeringen en een uitstekend (premievrij) pensioen;
  • Bij goede persoonlijke inzet en bij gunstig bedrijfsresultaat een 13e maand.

Wil je solliciteren?

Solliciteren

Herken jij jezelf in deze vacature? Dan zijn we nieuwsgierig naar jou! Stuur je cv en motivatiebrief naar b.delang@actua.org. Heb je vragen over de functie, neem dan contact op met Bianca de Lang 010 – 44 77 129.

Kom je bij ons werken? Dan voeren we een Pre Employment Screening uit. Dit betekent onder andere dat we een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) van je vragen en we checken het faillissementenregister.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.