Home / Bedrijfsmatige verzekeringen / Zorgverzekering 2019 (zakelijk)

Zorgverzekering

Wanneer u uw zorgverzekering afsluit via Actua Assurantiën BV,
kunt u profiteren van een aantrekkelijke korting!

Verzekering in het kort

 • 7% collectiviteitskorting!

 • Basisverzekering  € 117,56

 • Uitgebreide aanvullende verzekeringen

Premie zorgverzekering 2019

Actua heeft namelijk een collectief contract met OHRA gesloten, zodat u tegen een aantrekkelijk tarief de zorgverzekering af kunt sluiten die het beste bij u past. De collectiviteitskorting bedraagt 7%.

De premie voor de basisverzekering bedraagt voor 2019 € 117,56 per maand. Het wettelijke eigen risico bedraagt voor 2019 € 385,- per jaar. Indien u kiest voor een vrijwillig hoger eigen risico bedraagt de premie voor de basisverzekering:

Eigen Risico Per maand
€ 485,-
€ 585,-
€ 685,-
€ 785,-
€ 885,-
€ 114,23
€ 110,89
€ 107,56
€ 104,23
€ 100,89

De inhoud van de basisverzekering is door de overheid vastgesteld. De vergoedingen van de basisverzekering zijn daarom voor iedereen en bij elke zorgverzekeraar gelijk. De basisverzekering vergoedt niet alles, daarom heb je de mogelijkheid om middels aanvullende verzekeringen extra vergoedingen te krijgen. Er zijn vier aanvullende verzekeringen waar u uit kunt kiezen.

Premies per maand voor de aanvullende verzekeringen:

Pakket Per maand
Sterk
Aanvullend
Extra Aanvullend
Uitgebreid
€ 6,70
€ 11,16
€ 20,90
€ 38,57

klik hier voor een pakketvergelijking

Aanvullende tandartsverzekeringen

In de basisverzekering zit een standaarddekking voor tandartskosten voor iedereen tot 18 jaar. Bent u ouder dan 18 jaar, dan kunt u een aanvullende tandartsverzekering afsluiten. U kunt kiezen uit twee tandartsverzekeringen, de Tand Sterk-verzekering en de Tandengaaf-verzekering.

Tand Sterk

De Tand Sterk-verzekering vergoedt de volgende tandheelkundige behandelingen door een tandarts of mondhygiënist:

 • controle gebit
 • gaatjes vullen
 • gebitsreiniging
 • kiezen trekken
 • röntgenfoto
 • wortelkanaalbehandeling
 • verdoving

De Tand Sterk-verzekering geeft geen vergoeding voor tanden bleken, orthodontie, kronen, bruggen, implantaten, gebitsprotheses, inlays, en een abonnement voor de tandarts. De Tand Sterk vergoedt 75% van de behandeling tot het maximaal verzekerd bedrag van € 250,-.

De premie voor de Tand Sterk-verzekering bedraagt € 9,55 per maand.

TandenGaaf

Een uitgebreide tandartsverzekering die alle soorten behandelingen van de tandarts, mondhygiënist en tandprotheticus vergoedt (met uitzondering van tanden bleken, orthodontie en een abonnement voor de tandarts). Voor een vergoeding van orthodontie kunt u de aanvullende verzekering “Extra Aanvullend” en “Uitgebreid” afsluiten. U kunt kiezen voor een maximaal verzekerd bedrag van € 250,- of € 500,- per jaar (100% vergoeding). Zijn uw kosten meer dan de max. vergoeding, dan dient u deze kosten zelf te betalen.

Verzekerd bedrag Premie per maand
€ 250,00
€ 500,00
€  15,81
€  29,13

 

OHRA Gezond

Indien u de OHRA zorgverzekering via onze collectiviteit afsluit, krijgt u de module OHRA Gezond er helemaal gratis bij. Hiermee krijgt u ook een vergoeding voor sportmedisch onderzoek en sportkeuringen, gezondheidscursussen, beweegprogramma’s en vergoeding van de Persoonlijke Gezondheidscheck.

 

Betalingskorting

Indien u kiest voor een andere betalingstermijn dan per maand, dan gelden de navolgende extra kortingen:

 • Betaling per jaar ca. 2% korting
 • Betaling per kwartaal ca. 0,50% korting

 

Sluit nu uw zorgverzekering af

 

Voor meer informatie over de basisverzekering of de diverse aanvullende verzekeringen kunt u contact opnemen met onze afdeling sluiting op nummer 010-44 77 140 of via e-mail sluiting@actua.org

Vragen over de zorgverzekering?