Hét recept voor de Mazda Autoverzekering
is een goede samenwerking

 

Men neme een importeur, haar dealers en een verzekeraar. Wat gebeurt er als deze drie partijen hun krachten bundelen? Dan ontstaat er een smaakvol product: de Mazda Autoverzekering.

Onlangs vond de officiële lancering plaats van dé autoverzekering voor het Mazda-collectief. Met name de allrisk dekking voorziet in unieke voordelen, zoals 12 jaar garantiedekking, 5 jaar nieuwwaarderegeling, 3 jaar aanschafwaarderegeling en 100% vergoeding van arbeidsloon en materiaal. Extra bijzonder is de uitgebreide garantiedekking op vrijwel ieder technisch onderdeel voor EV en hybride voertuigen. Van startmotor tot stuurhuis en van accu tot laadpaal.

Gevulde werkplaatsen

Raymond Peters, Commercieel Directeur van de Actua Groep: “Voor onze automotivepartners is klantloyaliteit essentieel, dus daar stemmen wij onze verzekerings- en garantieproducten op af. We bieden voordelen, die de klant voor de langere termijn op een positieve manier binden aan ‘hun’ autobedrijf. Onderhoud, schadeherstel, apk, garantieclaims, kortom, hoe hou je de werkplaatsen goed gevuld? Met de Mazda Autoverzekering is de dealer verzekerd van loyale klanten en de klant kan rekenen op de kwaliteit die Mazda kenmerkt: service, vakmanschap en originele Mazda-onderdelen.”

Klant centraal

Mazda Motor Nederland heeft als importeur een verbindende rol gespeeld in de totstandkoming van de Mazda Autoverzekering. Peter Brouwers, Director Sales & After Sales van Mazda, licht toe: “De klant staat bij ons centraal en het verzekeringsproduct van de Actua Groep sluit daar perfect op aan. Onze dealers kunnen de verzekering aanbieden voor zowel nieuwe Mazda’s als Mazda-occasions.”

 

Van link naar rechts: Raymond Peters, Peter Brouwers

 

Goede aanvulling

De samenwerking tussen de Mazda Zone Managers en het salesteam van de Actua Groep verloopt gesmeerd. Gezamenlijk worden de dealers bezocht en krijgen de verkopers alle ins & outs gepresenteerd van de Mazda Autoverzekering. Daarbij komt ook het Actua PartnerPortaal aan bod, een veelzijdige online omgeving die dealers ondersteunt in alle functionaliteiten rondom premieberekening, verzekeringen afsluiten en het genereren van overzichten en verkoopcijfers. Ramon Schipperheyn, Manager Business & Network Performance bij Mazda Motor Nederland: “De afgelopen periode is zeer succesvol geweest en de reacties uit het netwerk over de Mazda Autoverzekering zijn positief. Bovendien loopt de samenwerking met Actua vloeiend.”

Het is dan ook geen verrassing dat de Mazda Autoverzekering bij -vrijwel- alle dealers in de smaak valt. Voor een aantal dealers is de Actua Groep overigens al sinds jaar en dag een vertrouwde partner op het vlak van verzekerings- en garantieproducten; met dit nieuwe maatwerkproduct krijgt de samenwerking een extra dimensie.

De Mazda Autoverzekering vormt een mooie aanvulling op het aanbod van de Actua Groep.

Meer informatie: verzekeren.mazda.nl