Actua in het kort

Het is belangrijk om te weten wie jouw verzekeringspartner is. Je moet erop kunnen vertrouwen dat jouw verzekeringen bij een betrouwbare en onafhankelijke partij in handen zijn. Een partij die het beste met jou voor heeft. Dit is wat jij van Actua kan verwachten.

Eén onafhankelijke partner voor al je verzekeringen

Eén verzekeringspartner waar al je verzekeringen lopen, voor je huis, gezin, bedrijf, auto, telefoon en je laptop. Alles wat voor jou belangrijk is. Een partner die daardoor overal van op de hoogte is en jou in al je verzekeringskwesties deskundig bij kan staan. Hierbij staan jij en jouw wensen centraal. We doen dit niet alleen. Momenteel werken we samen met 22 verzekeraars, gevestigde namen in de verzekeringswereld. Zo zijn wij voor jou een onafhankelijke verzekeringspartner die continu streeft naar de beste voorwaarden en service.

Klantgerichte garantie- en serviceverzekeringsproducten

Bij het ontwikkelen van onze verzekeringsproducten gaan wij vaak net een stapje verder waar anderen stoppen. Dit doen we door jouw wensen centraal te stellen en die te vertalen in maatwerk verzekeringsproducten. Die wensen veranderen en daarom ontwikkelen we continu nieuwe verzekeringsproducten en blijven we onze grenzen verleggen.

Specialisme in product- en autoverzekeringen

Bij de ontwikkelingen van onze product- en autoverzekeringen gebruiken we onze ervaring om jou een zo zorgeloos mogelijke service te bieden. Zo hebben we in de loop der jaren bijvoorbeeld specialisme opgebouwd in product- en autoverzekeringen.

Autoverzekeringen

In onze autoverzekeringen laten we dit bijvoorbeeld zien door voor de meeste merken een allrisk pakket te bieden met verlengde garantie op onderdelen. Dit is uniek in Nederland.

Productverzekeringen

Onze productverzekeringen richten zich niet alleen op het vergoeden van de schade, maar juist ook op de service van het régelen van de schade. Zo zorgen wij, als je schade hebt, voor service en gemak met bijvoorbeeld een eigen reparatie- en schadeherstelnetwerk.
Als er iets gebeurt, dan zorgen wij ervoor dat jij als klant zo snel mogelijk weer door kunt met je dagelijks leven. Wij zijn er op de momenten die voor jou belangrijk zijn en wij regelen alles van begin tot eind. Dat is Makkelijk Leven Met Actua.

Meer over Actua

Actua is een familiebedrijf met een rijke pioniershistorie. In 1986 is Actua opgericht door Ser Peters, een ervaren innovator in de verzekeringswereld die zijn eigen koers volgt. Inmiddels is de Actua groep uitgegroeid tot een complete verzekeringsgroep inclusief een eigen verzekeringsmaatschappij. Dat is heel bijzonder in Nederland voor een familiebedrijf. En dit maakt dat jij voor al je verzekeringsvraagstukken bij ons terecht kunt.

Organisatiestructuur Actua

In de structuur van de groep is heel bewust een duidelijke scheiding gemaakt tussen de verzekeringsmaatschappij en de andere onderdelen van de groep waarin we als tussenpersoon fungeren. Zo waarborgen we onafhankelijkheid van de verschillende onderdelen.

 

Actua Groep B.V.
Actua Holding B.V.
Actua Assurantiën B.V.
Actua Assuradeuren B.V.
Actua International B.V.
Actua Schadeverzekering N.V.
Actua Lease & Services B.V.
Slider
Actua Groep B.V.
Actua Assurantiën B.V.
Actua International B.V.
Actua Assuradeuren B.V.
Actua Lease &
Services B.V.
Actua Holding B.V.
Actua Schadeverzekering N.V.
Slider