Actua in het kort

Na ruim 30 jaar heeft Actua inmiddels een dominante plaats ingenomen binnen de branche. In 1986 werd Actua Assurantiën B.V. opgericht. Daarna volgden Actua Assuradeuren B.V., Actua Schadeverzekering N.V. en Actua International B.V. Sindsdien ontwikkelt Actua uiteenlopende innovatieve verzekeringen. Hierbij staan altijd de wensen van jou als onze klant centraal en blijft Actua nog steeds haar grenzen verleggen.

Door onze jarenlange ervaring is Actua dan ook een betrouwbare partner op het gebied van verzekeringen.

Meer over Actua

In 1986 werd Actua Assurantiën B.V. als eerste bedrijf binnen de groep opgericht. Daarna volgden Actua Assuradeuren B.V., Actua Schadeverzekering N.V. en Actua International B.V. Binnen de Actua Groep ontwikkelen wij uiteenlopende innovatieve verzekeringen. Hierbij staan altijd de wensen van jou als onze klant centraal en blijft Actua haar verzekeringsproducten evalueren en haar grenzen verleggen. Na ruim 30 jaar heeft Actua inmiddels een dominante positie ingenomen binnen de branche.

Door onze jarenlange ervaring is Actua dan ook een betrouwbare partner op het gebied van verzekeringen.

Compleet aanbod van particuliere en zakelijke verzekeringen

Actua bestaat uit een groep bedrijven, met daarbinnen alle specialisaties die van toepassing zijn binnen de verzekeringsbranche. De Actua Groep biedt uiteenlopende verzekeringen aan. Je kunt bij ons terecht voor zowel bedrijfsmatige-, particuliere-, pensioen-, als product-verzekeringen. Bij de Actua Groep staat de klant centraal en worden wensen vertaald naar de juiste verzekering. De jarenlange ervaring van de Actua Groep zorgt er altijd voor dat je goed bent verzekerd en dat je op de juiste manier wordt geholpen.

Uitvinder van verlengde garantie en serviceverzekeringsproducten

Actua is in Nederland marktleider op het gebied van productverzekeringen, met inmiddels 4,5 miljoen afgesloten productverzekeringen. Een productverzekering laat zich het makkelijkst omschrijven als een ‘aangeklede garantieverzekering’, want het gaat veelal naast verlenging van de fabrieksgarantietermijn, ook om dekking van onheilen van buitenaf.

De eerste productverzekering van Actua is begin jaren 80 ontwikkeld voor fotocamera’s. Sindsdien zijn voor vele producten productverzekeringen ontwikkeld en op de markt gebracht, zoals juwelen, computerapparatuur, bruin- en witgoed, telefoons, en auto’s.

Specialist in productverzekeringen

Actua is de specialist in productverzekeringen geworden, doordat Actua bij de productverzekeringen niet alleen gericht is op het vergoeden van de schade, maar desgewenst ook op het régelen van de schade.

Al onze producten en diensten zijn erop gericht om onze klanten te ontzorgen. Als er iets gebeurt, dan zorgen wij ervoor dat jij als onze klant zo snel mogelijk weer door kunt gaan met je dagelijks leven. Zo zorgen wij, als je schade hebt, voor service en gemak met bijvoorbeeld ons reparatie- en schadeherstelnetwerk. Wij zijn er op de momenten die voor jou belangrijk zijn en wij regelen alles van begin tot eind. Dat is Makkelijk Leven Met Actua.