Home / Verzekeringen / Autoverzekering

De enige autoverzekering met 10 jaar garantie*

  • 3 jaar nieuwwaarde- / aanschafwaarderegeling
  • Jaarlijks € 30,- tot € 100,- korting op onderhoud
  • 24/7 pechhulp in Nederland

Kijk snel of jouw merk er tussen staat

*Maximaal t/m het 10e jaar garantie (inclusief fabrieksgarantie), gerekend vanaf de datum van afgifte van het eerste kentekenbewijs. Bij de Allrisk autoverzekering van VerzekerJeAuto.nl, heb je als klant recht op de garantiedekking als je ieder jaar zorgt voor tijdig onderhoud. Bij occasions moet de onderhoudshistorie bij ons bekend zijn.

Autoverzekeringen met unieke voordelen

Voor een aantal automerken hebben wij een bijzondere verzekering ontwikkeld met unieke voordelen. Klik hieronder op jouw merk en lees op de website alles over deze voordelen en bereken eenvoudig jouw premie.

Staat jouw merk er niet bij? Lees dan hier meer over Actua Auto Service, onze allrisk autoverzekering met 2 jaar garantie voor alle automerken.

Klanten en partners aan het woord

Allrisk Autoverzekering

Kenmerkend voor al onze autoverzekeringen is het Allrisk pakket met de verlengde garantie op onderdelen. Dit is uniek in Nederland en kan geen enkele andere verzekeraar jou bieden. En ook nog eens tegen een uiterst scherpe premie. Deze garantie beschermt je tegen onverwachte kosten als je opeens te maken krijgt met een plotseling optredend technisch defect aan je auto, bijvoorbeeld als de versnellingsbak het begeeft of wanneer je de motor opblaast na de fabrieksgarantieperiode. Zul je altijd zien! Dit zijn vaak dure onverwachte kosten die je liever wilt besparen.

Deze innovatieve autoverzekeringen worden vaak door onze partners bij aankoop van de auto verkocht.

Bekijk de autoverzekeringen

 

Lees meer over onze andere autoverzekeringen: