Home / Verzekeringen / Autoverzekering

De Actua autoverzekeringen

Schade aan jouw auto of schade die je onverhoopt toebrengt aan derden, kan hoge kosten met zich meebrengen. De unieke Allrisk autoverzekeringen van Actua geven je de zekerheid dat je niet plotseling voor vervelende verrassingen komt te staan!

Actua biedt verschillende autoverzekeringen aan met bijzondere voorwaarden. Kenmerkend voor veel van onze autoverzekeringen is het Allrisk pakket met een uitgebreide garantiedekking op onderdelen. Dit is uniek in Nederland en kan geen enkele andere verzekeraar jou bieden en dat ook nog eens tegen een uiterst scherpe premie. De garantiedekking op onderdelen beschermt je tegen onverwachte kosten als je onverhoopt wordt geconfronteerd met een plotseling optredend technisch defect aan je auto, bijvoorbeeld als de versnellingsbak het begeeft of wanneer je de motor opblaast na de fabrieksgarantieperiode. Dit zijn vaak dure onverwachte kosten die je liever wilt besparen. Een Nederland Pechhulp dekking zit minimaal in het Allrisk pakket, inclusief woonplaatsservice.

Deze innovatieve autoverzekeringen worden vaak verkocht via partners uit de Automotive branche.

Wil je meer weten over onze autoverzekeringen? Neem dan contact op met onze afdeling klantenservice op 010-44 77 140 of stuur een e-mail naar klantenservice@actua.org voor meer informatie.

Wat zeggen klanten over onze autoverzekering