Home / Verzekeringen / Autoverzekering

De enige autoverzekering met 10 jaar garantie*

  • 100% vergoeding op arbeidsloon
  • 3 jaar nieuwwaarde- / aanschafwaarderegeling
  • Jaarlijks korting op onderhoud / APK
  • 24/7 Pechhulp met woonplaatservice

Kijk snel of jouw merk er tussen staat

* Maximaal t/m 10 jaar garantie, inclusief de fabrieksgarantie, na datum afgifte van het eerste kentekenbewijs. Bij de Allrisk autoverzekeringen, heb je als klant recht op de garantiedekking mits ieder jaar tijdig onderhoud heeft plaatsgevonden en/of de onderhoudshistorie bij ons bekend is.

Speciale merkverzekering met unieke voordelen

Voor een aantal automerken hebben wij een bijzondere verzekering ontwikkeld met unieke voordelen. Klik hieronder op jouw merk en lees op de speciale website alles over deze voordelen en bereken eenvoudig jouw premie.

Wat zeggen klanten over onze autoverzekering

Allrisk Autoverzekering

Kenmerkend voor al onze autoverzekeringen is het Allrisk pakket met de verlengde garantie op onderdelen. Dit is uniek in Nederland en kan geen enkele andere verzekeraar jou bieden. En ook nog eens tegen een uiterst scherpe premie. Deze garantie beschermt je tegen onverwachte kosten als je opeens te maken krijgt met een plotseling optredend technisch defect aan je auto, bijvoorbeeld als de versnellingsbak het begeeft of wanneer je de motor opblaast na de fabrieksgarantieperiode. Zul je altijd zien! Dit zijn vaak dure onverwachte kosten die je liever wilt besparen.

Deze innovatieve autoverzekeringen worden vaak door onze partners bij aankoop van de auto verkocht.

Bekijk de speciale merk verzekeringen