Home / Over Actua

Over Actua

Actua bestaat uit een groep bedrijven. De Actua Groep biedt uiteenlopende verzekeringen aan. Voor zowel bedrijfsmatige, particuliere, garantieproductverzekeringen en pensioenen kun je bij ons terecht. Bij de Actua Groep staat de klant centraal en worden jouw wensen vertaald naar de juiste verzekering. De jarenlange ervaring van de Actua Groep zorgt er altijd voor dat je goed bent verzekerd en dat je op de juiste manier wordt geholpen.

Makkelijk Leven Met Actua

Al onze producten en diensten zijn erop gericht om onze klanten te ontzorgen. Als er iets gebeurt, dan zorgen wij ervoor dat jij als onze klant zo snel mogelijk weer door kunt gaan met je dagelijks leven. Zo zorgen wij, als je schade hebt, voor service en gemak met bijvoorbeeld ons reparatie- en schadeherstelnetwerk. Wij zijn er op de momenten die voor jou belangrijk zijn en wij regelen alles van begin tot eind. Dat is Makkelijk Leven Met Actua.

Geschiedenis

In 1986 werd Actua Assurantiën B.V. opgericht. Daarna volgden Actua Assuradeuren B.V., Actua Schadeverzekering N.V. en Actua International B.V. Sindsdien ontwikkelt de Actua Groep uiteenlopende innovatieve verzekeringen. Hierbij staan altijd de wensen van jou als onze klant centraal en blijft Actua nog steeds haar grenzen verleggen. Na ruim 30 jaar heeft Actua inmiddels een dominante plaats ingenomen binnen de branche.

Door onze jarenlange ervaring is Actua dan ook een betrouwbare partner op het gebied van verzekeringen.