Werken bij Actua

Actua biedt sinds 1986 klantgerichte verzekeringsproducten. We zijn een innovatieve verzekeringspartner voor de particuliere en zakelijke markt. We nemen hierbij alles voor onze rekening, van het ontwikkelen van de verzekeringsconcepten tot polisbeheer en het afhandelen van schades. Bij de ontwikkeling van onze producten en diensten staan de wensen van onze klanten altijd centraal. We maken je het leven makkelijk met verzekeringsproducten, die tot in detail geregeld zijn. Dat is Makkelijk Leven met Actua.

Wie zijn wij als werkgever?

Actua is een familiebedrijf met een informeel karakter en een mentaliteit van aanpakken. Continu zijn we bezig met het ontwikkelen van nieuwe verzekeringsproducten en diensten en het actief in de markt zetten ervan. Dit doen we als team. Iedereen wordt gerespecteerd en gewaardeerd voor wie hij of zij is en samen zetten we de klant op de eerste plaats.

Wat hebben we jou te bieden?

We bieden je een gezellige en informele werksfeer en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en jouw ideeën worden gewaardeerd. De lijnen zijn kort. Dat maakt dat we flexibel zijn en snel kunnen doorpakken. Daarnaast hebben we alle disciplines in eigen huis, zoals automatisering, productontwikkeling, marketingcommunicatie en schadeafwikkeling. Zo kunnen we snel meebewegen met de wensen van de klant.

Wil jij werken bij een informele en flexibele organisatie?
Solliciteer dan nu op onze vacatures of stuur een open sollicitatie.