Home / Partners / Private Lease Used – Occasion lease voor particulieren

Private lease voor particulieren

  • Jouw favoriete occasion
  • Voor een scherp all-in bedrag per maand
  • Geen onverwachte kosten
  • Meer auto voor je geld!

Wil je de auto per se bezitten of eigenlijk alleen maar gebruiken? Heb je nu een groot bedrag ter beschikking of gebruik je dit liever voor een nieuwe keuken, ander huis of misschien wel gezinsuitbreiding? Je kunt je geld maar één keer uitgeven en ook financieren kent een grens. En hoe zeker ben je van je baan of verdiensten? Kortom, hoe rijd je zo zorgeloos mogelijk? Dat kan met Private Lease Used!

image description

Private Lease Used

Het all-in privé leasen bestond al voor nieuwe auto’s en is eigenlijk niets anders dan huren voor een langere termijn. Bij Private Lease zijn kosten voor onderhoud, banden, reparaties, motorrijtuigenbelasting, verzekeringen en meer opgenomen in een vast maandbedrag. Alleen de opbouw van schadevrije jaren of een niet verhaalbare schade kan je premie beïnvloeden. Privé leasen is nu ook mogelijk met occasions dankzij Private Lease Used.

En dat is een slimme optie, want door in een auto te rijden die niet geheel nieuw is, betaal je een lager maandelijks leasetarief en dat voordeel kun je bijvoorbeeld gebruiken voor een completer uitgeruste auto.

Lees meer over Private Lease Used op de website.

Naar PrivateLeaseUsed.nl

image description