Betaalt u momenteel te veel? Dát weten we niet.
Wat we wél weten is dat u met de Actua Garagepolis
veel meer krijgt voor aanzienlijk minder.

Vrijblijvend voorstel      Meer lezen

Appels & peren

Met onze Garagepolis betaalt u direct vanaf het begin minimaal 12,5% minder in vergelijking met uw huidige premie. En dit voordeel kan het tweede jaar al snel oplopen tot zo’n 35% en zelfs meer. Mits uw risicoprofiel acceptabel blijft, ook op termijn. Maar dat spreekt voor zich.

U kunt erop rekenen dat we appels met appels vergelijken en peren met peren. Onze fruitmand is echter nog veel groter, de smaak is top en u betaalt een stuk minder.

Wij brengen het graag voor u in kaart.

 

Scherp geprijsd

De kosten voor een garageverzekering kunnen flink oplopen, zowel voor de ondernemer als de verzekeraar. Pittige premies en gerelateerde kosten, waar u bovendien nog eens 21% assurantiebelasting over betaalt. Dat tikt behoorlijk aan.

In verhouding blijft er echter weinig over in de pot om de schades van te betalen. De kostenposten van de verzekeraar zijn talrijk en omvatten zo’n 45% tot zelfs 50% van uw premie.

Garageverzekeringen bestaan uit maatwerk, geen bedrijf is immers hetzelfde. Daarnaast hebben we te maken met uitgebreide wet- en regelgeving, kosten voor provisie, herverzekering, inspecties, huisvesting, personeel, mobiliteit, et cetera.

En dan hebben we het nog niet eens over de tarieven van juristen, die in geval van verweer en schadebehandeling in actie moeten komen. Niet alles is te automatiseren en goede mensen zijn duur. Wanneer de balans wordt opgemaakt, dient er voldoende over te blijven om de schades van te betalen.

En onderaan de streep willen de verzekeraar en haar aandeelhouders natuurlijk ook nog wat winst maken. U begrijpt, garagepolissen zijn geen vetpot en het aantal aanbieders is dan ook beperkt. Nu is het zéker niet onze bedoeling om te klagen. Deze gang van zaken heeft ons juist geïnspireerd en dat heeft geresulteerd in een innovatief en scherp geprijsd concept, waarbij het mes aan twee kanten snijdt…

Met gepaste trots presenteren wij u de ’Méér Voor Minder Garagepolis’ van Actua.

Maximaal voordeel & minimale kosten

De assurantiebelasting en bijkomende kosten elders vormen tezamen circa 66% van uw bruto premie. In dit kader worden verzekeringen wat ons betreft onnodig duur. Daarom hebben we een nieuwe methodiek ontwikkeld, die voorziet in lagere kosten en gedeelde winst. Een Garagepolis, die al direct bij aanvang een kostenreductie garandeert

van minimaal 12,5%. En in de jaren die volgen, blijven we onze partners tegemoet komen met ‘Meer voor Minder’. Maximaal voordeel bij minimale kosten. In geval van een gunstige, individuele schadelast en een algeheel positief resultaat kan uw voordeel zelfs oplopen tot 40%. “Dus tel uit uw winst!”

Hier kunt u het informatiedocument van de Actua ‘Méér voor Minder’ Garagepolis downloaden.

Interesse?

Vul onderstaand formulier volledig in en stuur het ons toe, met één druk op de knop.

Zodra we uw gegevens hebben ontvangen, ontvangt u per omgaande een eerste, vrijblijvende kostenindicatie van de Actua Garagepolis ‘Meer Voor Minder’. De indicatie wordt gebaseerd op dezelfde condities, die gelden onder uw huidige polis.

Dit verzekeringsproduct is momenteel uitsluitend beschikbaar voor bedrijven (met meerdere vestigingen), die een (gezamenlijke) jaarpremie hebben van € 17.000,- en hoger.

 

In onderstaand formulier zijn de velden met een * verplicht.

  • Premie
    De premie voor alle verzekerde rubrieken tezamen én onder aftrek van alle kortingen bedraagt: