Betaalt u momenteel te veel? Dát weten we nog niet.
Wat we wél weten is dat u met de Actua Garagepolis
minder kosten heeft en meer resultaat realiseert.

Vrijblijvend voorstel      Meer lezen

Appels & peren

Een garagepolis is in veel gevallen een forse kostenpost. De belofte van de Actua ‘Méér voor Minder’ Garagepolis is dat ons systeem voordeliger en transparanter is door een unieke aanpak in reservering en premiemethodiek: er komt meer risicopremie beschikbaar voor minder netto inleg!

Wij bieden u de mogelijkheid om tot wel 40% te besparen. Te mooi om waar te zijn? Zeker niet! Een gunstig schadeverloop is uiteraard wel een voorwaarde voor succes.

U kunt erop rekenen dat we appels met appels vergelijken en peren met peren. Er wordt vanuit de analyse van uw huidige polis ook advies gegeven over de risico’s, die u loopt en of ze goed zijn afgedekt.

Net als het nuttigen van een appel en een peer is het wel zo gezond om uw bedrijfsrisico’s periodiek tegen het licht te houden.

Wij brengen het graag voor u in kaart.

 

Scherp geprijsd

De kosten voor een garageverzekering kunnen flink oplopen, zowel voor de ondernemer als de verzekeraar. Pittige premies en gerelateerde kosten, waar u bovendien nog eens 21% assurantiebelasting over betaalt. Dat tikt behoorlijk aan.

In verhouding blijft er echter weinig over in de pot om de schades van te betalen. De kostenposten van de verzekeraar zijn talrijk en omvatten zo’n 45% tot zelfs 50% van uw premie.

Garageverzekeringen bestaan uit maatwerk, geen bedrijf is immers hetzelfde. Daarnaast hebben we te maken met uitgebreide wet- en regelgeving, kosten voor provisie, herverzekering, inspecties, huisvesting, personeel, mobiliteit, et cetera.

En dan hebben we het nog niet eens over de tarieven van juristen, die in geval van verweer en schadebehandeling in actie moeten komen. Niet alles is te automatiseren en goede mensen zijn duur. Wanneer de balans wordt opgemaakt, dient er voldoende over te blijven om de schades van te betalen.

En onderaan de streep willen de verzekeraar en haar aandeelhouders natuurlijk ook nog wat winst maken. U begrijpt, garagepolissen zijn geen vetpot en het aantal aanbieders is dan ook beperkt. Nu is het zéker niet onze bedoeling om te klagen. Deze gang van zaken heeft ons juist geïnspireerd en dat heeft geresulteerd in een innovatief en scherp geprijsd concept, waarbij het mes aan twee kanten snijdt…

Met gepaste trots presenteren wij u de ’Méér Voor Minder Garagepolis’ van Actua.

Maximaal voordeel & minimale kosten

De assurantiebelasting en bijkomende kosten elders vormen tezamen circa 66% van uw bruto premie. In dit kader worden verzekeringen wat ons betreft onnodig duur. Daarom hebben we een nieuwe methodiek ontwikkeld, die voorziet in lagere kosten en gedeelde winst. Een Garagepolis, die al direct bij aanvang een voorwaardelijke kostenreductie oplevert

van minimaal 12,5%. En in de jaren die volgen, blijven we onze partners tegemoet komen met ‘Meer voor Minder’. Maximaal voordeel bij minimale kosten. In geval van een gunstige, individuele schadelast en een algeheel positief resultaat kan uw voordeel zelfs oplopen tot 40%. “Dus tel uit uw winst!”


Interesse?

Vul onderstaand formulier volledig in en stuur het ons toe, met één druk op de knop.

Zodra we uw gegevens hebben ontvangen, ontvangt u per omgaande een eerste, vrijblijvende kostenindicatie van de Actua ‘Méér Voor Minder’ Garagepolis. De indicatie wordt gebaseerd op dezelfde condities, die gelden onder uw huidige polis.

Dit verzekeringsproduct is momenteel uitsluitend beschikbaar voor bedrijven (eventueel met meerdere vestigingen), die een (gezamenlijke) jaarpremie hebben van € 17.000,- (inclusief assurantiebelasting) of meer.

 

In onderstaand formulier zijn de velden met een * verplicht.

  • Premie per betaaltermijn*
    De premie voor alle verzekerde rubrieken tezamen én onder aftrek van alle kortingen bedraagt: