Qooder biedt samen met Actua een unieke Qooder verzekering

Foto: Ondertekening overeenkomst door Freek Sanders van Wel van Qooder Nederland (links) en Raymond Peters van Actua (rechts).

Een Qooder is de motorscooter die je met een autorijbewijs mag rijden. Voor zakelijke rijders, met name in de Randstad, is de motorscooter een uitkomst! Snel in de stad voor een afspraak, geen verkeers- en parkeerproblematiek. Het Zwitserse Qooder biedt nu zo’n motorscooter in Nederland. Qooder is als shop-in-shop bij 15 Bosch car service vestigingen in Nederland te vinden. Dit breiden ze dit jaar uit naar 25 verkooppunten voor landelijke dekking.  

Wij zijn de uitdaging aangegaan om samen met Qooder Nederland een speciaal Qooder verzekeringspakket te ontwikkelen. De allrisk variant biedt de Qooder rijder een garantie van maar liefst 5 jaar. En pechhulp in Nederland is inbegrepen. Maar deze samenwerking gaat verder…

Een unieke samenwerking

Raymond Peters, commercieel directeur Actua, vindt Qooder een bijzonder product dat in mobiliteit een meerwaarde zal blijken. Hij benadrukt dat een all-risk verzekering met standaard verlenging van 2 naar 5 jaar garantie en met pechhulp in Nederland geïntegreerd, er nog niet was in Nederland. “Tegen zeer gunstige prijzen bovendien. Samen met de importeur kunnen we met dat scherpe tarief elke Qooder nog meer waarde meegeven.”

Het past allemaal in ‘de merkvisie’ van Qooder waarin klanten in alles het beste plaatje wordt geboden, zegt Freek Sanders van Well, directeur Qooder Nederland. “We zijn nieuw, jong en dynamisch en hebben geen ballast uit het verleden. Dan kun je vrij handelen. Omdat je Qooder mag rijden met je autorijbewijs, weten we dat het gros van onze klanten de Qooder kiest náást de (zakelijke) auto. Wij helpen hen met kwaliteitsservice bij onze exclusieve dealers, bieden een helmenprogramma en vanaf nu een prachtig verzekeringsaanbod. Het is een uniek, merkgericht pakket zoals nergens bestaat en dat direct bij Actua en bij onze exclusieve dealers is af te sluiten. In de nabije toekomst zullen we meer vernieuwende producten, waaronder met Actua, introduceren.”

Niet alleen een Qooder verzekering…

Samen ontwikkelen we niet alleen de Qooder verzekering. Qooder gaat de motorscooter ook in lease aanbieden in samenwerking met Actua. Zo kunnen zowel privé als zakelijk rijders een Qooder leasen tegen een vast maandelijks bedrag..

 

Meer weten over Qooder?

Bekijk de de video over de Qooder als ‘onderdeel van de mobiliteitsmix in de Randstad’.  Klik hier om de video te openen.

Of kijk op: www.qoodernederland.nl.