Junior Schadebehandelaar

Actua is een familiebedrijf met een informeel karakter en een mentaliteit van aanpakken. We ontwikkelen innovatieve verzekeringsproducten voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Dit doen we als team. We hebben alle disciplines in eigen huis, waaronder automatisering, productontwikkeling en schadeafwikkeling. Zo kunnen we snel meebewegen met de wensen van de klant. Actua is een sterke speler binnen de Automotivebranche.

Dankzij onze autoverzekering met de unieke 10 jaar-garantieregeling zien wij bij onze Automotivepartners een snelle groei. Daarom zoeken wij een:

 

Junior Schadebehandelaar

Haal jij energie uit problemen aanpakken én oplossen? En ben jij op zoek naar een baan, waarbij je je kunt inzetten om mensen te helpen? Of je nu je opleiding aan het afronden bent, of op zoek bent naar een nieuwe uitdaging in een andere branche. Laat het ons weten, want bij Actua kun je per direct starten als Schadebehandelaar!

Wat ga je doen?

Als Schadebehandelaar ben je verantwoordelijk voor het snel en goed helpen van onze klanten op het moment dat een schade zich voordoet. Jij zorgt voor een goede balans tussen een persoonlijke, klantgerichte en efficiënte schaderegeling. Je luistert naar de behoefte van de klant en speelt hierop in. Met jouw empathie en inzet zorg je ervoor dat het schadeproces voor de klant en samenwerkende autobedrijven zo vlekkeloos mogelijk verloopt.

Wat heb je nodig?

Enthousiasme en pro-activiteit. Je bent leergierig en wilt graag alles weten, dat zijn eigenschappen die goed van pas komen. Daarnaast kun jij op allerlei niveaus communiceren en schakelen tussen de verschillende partijen. Jij spreekt en schrijft vloeiend en foutloos Nederlands.

 • Je hebt minimaal mbo-werk- en -denkniveau
 • Je bent in het bezit van een geldig Wft-diploma Basis en Schade Particulier, of je bent bereid om je Wft-diploma’s binnen een jaar te halen
 • Je bent flexibel ingesteld en kunt gemakkelijk schakelen tussen verschillende werkzaamheden
 • Je vindt een service- en klantgerichte aanpak belangrijk en stelt de klanttevredenheid altijd voorop

Wat bieden wij?

Wij bieden je een uitdagende baan op een afdeling, waar je werkt in een hecht team van gemotiveerde collega’s. Actua is een ambitieuze, snelgroeiende onderneming met korte lijnen. Je krijgt vrijheid, verantwoordelijkheid en er zijn veel mogelijkheden tot eigen inbreng.

 • Een flexibele organisatie met korte lijnen binnen een ‘no-nonsens’ familiebedrijf
 • Je komt in een fantastisch team van gedreven collega’s
 • Een uitdagende functie, waarbij eigen initiatief wordt gewaardeerd
 • Een contract voor onbepaalde tijd bij goed functioneren
 • Een aantrekkelijk salaris, afhankelijk van leeftijd en werkervaring
 • Personeelskorting op verzekeringen en een uitstekend pensioen
 • Een plezierige en ongedwongen werksfeer
 • Een gezellige vrijdagmiddagborrel
 • Je standplaats is Capelle aan den IJssel

 

Heb je vragen over de functie, neem dan contact op met Marjan Baas, personeelsfunctionaris. Telefoonnummer: 010 – 44 77 129, of per mail: pz@actua.org.

Kom je bij ons werken? Dan voeren we een Pre Employment Screening uit. Dit betekent onder andere dat we een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) van je vragen en we checken het faillissementenregister.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteren