Home / Verzekeringen / VoorElkaar.nl steun een goed doel met jouw verzekering

VoorElkaar.nl

Een goede verzekering is belangrijk. VoorElkaar.nl biedt verzekeringen die bij jou passen tegen een aantrekkelijke premie. Met de VoorElkaar.nl verzekeringen steun je een door jou zelf gekozen goed doel met 10% van je netto jaarpremie. Jij bent goed verzekerd en je levert een bijdrage aan het door jou gekozen goede doel. 

Bij VoorElkaar.nl kun je de meest gangbare schadeverzekeringen afsluiten van inboedel- tot en met bijvoorbeeld een autoverzekering.

Verzekering in het kort

  • Compleet aanbod schadeverzekeringen
  • Steun een goed doel naar keuze

  • Scherpe premies

Direct naar VoorElkaar.nl

Waarom VoorElkaar.nl

Een woord dat steeds vaker in het nieuws komt: burgerparticipatie. Een model voor de samenleving waarbij burgers zelfredzaam zijn en minder afhankelijk zijn van de overheid. Deze vorm van samenleven zal in de toekomst steeds belangrijker worden.

Als jij een VoorElkaar.nl verzekering afsluit gaat 10% van de netto maandpremie automatisch naar een door jou gekozen goed doel. Op onze site vind je een aantal mogelijke doelen. Je mag ook zelf een doel aandragen.

VoorElkaar.nl wil door middel van dit unieke sociale verzekeringsconcept inspelen op de veranderingen binnen het Nederlandse leefklimaat en laten zien dat op simpele wijze iedereen zich ook voor anderen kan inzetten. Jouw Premie Helpt!

Zo werkt het

  • Je steunt jouw goede doel naar keuze met 10% van de premie
  • Kies uit bestaande goede doelen
  • Meld je eigen club of vereniging aan als goede doel